AITO | PUB #4US
15862
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15862,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

PUB #4US

PUB 4US este un local pub/restaurant în centrul vechi al Bucureștiului finalizat in toamna 2017 de către AITO.

Conceptul la bază a fost o împletitură între industrial și pop up.

Rulota cu influente clare din curentul art deco streamline serveste pe post de bar intr-un cadru industrial, dar calduros si nu foarte rigid. Desenele pop art animeaza si dau accentele puternice de culoare, tevile asezate incat sa formeze cuvinte sau instalatii luminoase, mesele si scaunele de atelier mecanic, lampile metalice (creatie si concept propriu), finisajele peretilor, texturile, culorile si materialele altor artificii sunt din zona industriala totul ducand catre un fusion a unor curente ce au dominat in SUA.

Încă din zona terasei observăm elemente industriale puternice, precum mesele și scaunele tipice celor din atelierele mecanice, apoi rulota care atrage atenția de la intrare, iar în interior diverse elemente care întăresc ideea conceptului.

Chiar și baia are detalii specifice zonelor industriale, legătura dintre robineți și pedale, cu ajutorul căreia pompezi apa. Lavoarele sunt două jante, iar oglinzile sunt prinse în curele de piele maro. Mobilierul, de asemenea, este își are rădacinile în zona mecanică, dar prin detalii ajungem într-o zonă de design interior actuală.