Restaurantul MEGOO
15865
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15865,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-4,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

megoo (restaurant)

În restaurantul MEGOO s-a adus natura și urbanul în același spațiu.

A plecat de la ideea de introducere a naturii prin transparență într-un cadru urban intervenind cu influențe pop art pentru elementul surpriză. O combinație între luxury și casual cu elemente precum metalul auriu, candelabre inspirate din cele clasice (custom made), eleganța sticlei combinate cu elemente naturale, plante și lemn din abundența într-un context în care punctul forte este reprezentat de ferestrele mari ale spațiului, reușeste sa aducă acel neasteptat într-un cadru urban.

Lumina care se strecoară prin instalațiile din sticlă și plante, stâlpii desenați te introduc într-un colț urban abandonat dar revitalizat de natură. Conceptul spațiului este susținut și de cadru, pereții mari și vitrați care acoperă cea mai mare parte a laturilor .