Cofetărie #MN
15850
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15850,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-4,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Cofetărie #MN

Proiectul reprezintă o cofetărie cu influențe industriale creând un contrast fresh prin cele două culori tari.

Gresia caramidă tipică metroului londonez, lemnul brut și metalul, accentele de ocru și turcoaz în nuanțe tari crează un aspect actual și modern în contextul unei amenajări industriale punctând prin tubulatura lăsată aparentă.

Lemnul, ocru și jocul de lumini emană caldură din punct de vedere vizual, iar metalul cu gresia și turcoazul ne trimit în filmul unei reinterpretări în manieră modernă al unui atelier sau al unei hale.

Clientul a dorit ca spațiul să reflecte și modul de lucru din interiorul micului atelier. Rețetele sunt din ingrediente neprocesate, lucrânu-se cu produsele de bază fără alți aditivi.