AITO | Casa #TR
15751
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15751,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Casa #TR

Open space si zonificare.

Ai norocul unul spațiu deschis sau aproximativ deschis, totuși te încurcă câțiva stâlpi atunci când îți imaginezi zonificarea. Putem profita de stâlpi sau grinzi pentru a delimita prin transparentă zonele.

Nu vrem totusi să intervenim cu un perete, dar simțim nevoia de a delimita funcțiunile.

În cazul de fată avem un parter de casă, mai exact un duplex unde s-a optat pentru dărâmarea peretelui comun. Astfel zona de zi, s-a împărtit în living, dinning, bucătarie, holuri și un birou – în cazul căruia s-a optat pentru închidere livingul și dinningul s-au separat de restul casei prin acea bibliotecă care integrează și stâlpul din mijloc. Dinningul de living o dată este marcată diferența prin grindă si stâlp și accentuarea s-a realizat prin poziționarea canapelei cu spatele.

Către bucătarie avem un spațiu de trecere, tampon, un spațiu secundar de relaxare care are ca element principal semineul. Fiecare zonă are un element în jurul căruia celealte se subordonează.