Apartament #MS
15769
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15769,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-4,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Apartament #MS

Uneori e mai bine să nu te grabești și să dai atenție detaliilor.

Mereu ne sfătuim clienții să pună accent pe finisaje atunci cand vine vorba de distribuirea bugetului.

Este mult mai ușor să schimbi o piesă de mobilier atunci când nu-ți mai place sau când îți dorești o schimbare, deși sunt anumite linii, forme, texturi care nu „mor”, prezentânu-si oricând, oriunde autenticitatea.

La polul opus sunt finisajele ce se schimbă mult mai greu și este mai incomod toată casa devenind șantier. Dacă încă de la început alegem produse de calitate, elemente naturale, culori s-a observat de-a lungul timpului ca și-au păstrat in permanență actualitatea avem doar de câștigat.

Sigur se pot introduce și detalii moderne, noi tendințe ce in armonie cu celelalte vor creea un ansamblu atât actual cât și de durată.

Amprenta și-o va lăsa întotdeauna clientul, ne dorim ca în primul rand cel care va locui în acel spațiu să se regasească în designul de interior propus.

Omul are in general o latură creativă chiar daca nu toți și-o pot exprima, astfel noi vom descifra, șlefui, sfătui, completa, contura și îmbunătați prin soluții tehnice și artistice.

În cazul acestei lucrări clientul s-a identificat cu stilul industrial care s-a accentuat cu elemente specifice zonei de aviatică (aviatiei), domeniu în care și activează.