Masa „Grasshopper”
16332
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16332,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-4,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

masa „Grasshopper”

Masa “Grasshopper” este un obiect de design în totalitate din lemn masiv, ce se remarcă atât prin formă cât şi prin fineţea şi atenţia canalizată detaliilor.

Ea poate fi executată atât din lemn masiv de frasin cât şi fag, blatul este periat şi ulterior s-a aplicat un strat de baiţ alb pentru o mai bună protecţie şi pentru accentuarea formei, iar picioarele sunt tratate cu o ceară naturală ce nu modifică culoarea de bază a lemnului.

Este o piesă ce se face remarcată, oferind un plus de fineţe şi profesionalism în ceea ce priveşte amenajarea interiorului. Prin formă oferă o gamă mai largă de combinaţii de scaune, ce fie se vor supune, fie se vor completa.

designer – Alexandru Dăbuleanu