Apartament #BC
140
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-140,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-4,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Apartament #BC

Chiar și când n-ai nici cea mai vagă idee ce-ți dorești, tot o scoatem la capăt încât să te reprezinte.

Sunt situații în care oamenii au senzația ca nu știu exact ce vor cand vine vorba de amenajarea interioară, nu s-au regasit in nici un interior văzut.

Motivele pe care le dau de obicei se leagă de faptul ca nu au viziune, fie că nu se pricep la culori, texturi, materiale etc. din fericire aici este treaba noastră și am descoperit că printr-o comunicare productivă pe care noi o vom iniția, clientul începe sa fie conștient de ce preferințe are.

Ce culori îl atrag, cu ce materiale se identifică mai mult, ce i-a atras în anumite locuri vizitae, de obiceiurile pe care le are si de care trebuie sî tinem cont etc.

Toate acestea noi le vom filtra, completa si croșeta într-un concept care se va mula în funcție de context pe cei care locuiesc spatiul.

Rezultat ce vine este atăt în ajutorul clientului, dar și al nostru, astfel muncim productiv iar solutia va fi finalizată mult mai repede.

Amenajarea prezentată a fost făcută după ce am lămurit alături de client în ce stil se identifică; în cazul său a rezultat stilul modern, toate acestea după un set de întrebări prin care s-a lămurit cu ce rezonează din punct de vedere cromatic, texturi, forme etc.